Over ons: wat is hondenlach.nl?

Hondenlach.nl is een initiatief om zoveel mogelijk kennis en informatie over honden te delen. Door en voor hondenliefhebbers! Door jarenlange ervaring met honden hopen wij onze kennis met jullie als hondenliefhebbers of aanstaande hondenliefhebbers te delen. Onze blogs zijn voornamelijk informatief, maar kunnen ook vooral leuk, grappig of spannend zijn. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk nieuwtjes over honden te delen, bijvoorbeeld als er een wijziging komt in de hondenbelasting.

We schrijven blogs met passie vanuit ons hart, met kennis die opgedaan is uit eigen ervaringen én vanuit onze relaties met dierenwinkels. Wij zijn werkzaam geweest bij dierenwinkels en hebben daar veel ervaring opgedaan.

We geven informatie over puppy’s vanaf de geboorte tot aan oudere honden en alles wat daartussen in het hondenleven gebeurd. Je kunt denken aan inentingen, hondenwandelingen, benodigdheden, hondenpensions, hondenvoeding en nog veel meer. Eén ding staat voorop en dat is het hondenwelzijn. Wij schrijven met het doel het welzijn van honden op nummer 1 te zetten en daarmee hopen we een lach op het gezicht van elke hond én elke hondenliefhebber te krijgen. Samen voor een gezonde en gelukkige hond!

Onze website is nog in aanbouw, maar we doen ons best zo snel mogelijk een goed gevulde blogpagina te creëren met leuke en informatieve artikelen over honden. Zo zullen er dagelijks nieuwe onderwerpen besproken worden én zullen we goede producten aanraden.

Houd onze blogpagina daarom extra goed in de gaten, de eerste artikelen staan al online.