drinkfontein hond kopen

Drinkfontein hond kopen: top 5

Voor mensen is water een belangrijke levensbehoefte, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor honden. Het is daarom ontzettend belangrijk om altijd vers drinkwater voor je hond te hebben. Water is namelijk nodig voor elk proces in het lichaam, denk bijvoorbeeld aan de gezondheid van huid en spieren. Wist je dat een hond snel dorst krijgt, bijvoorbeeld ook van het snuffelen? Het neusslijmvlies droogt namelijk door het vele in- en uitademen en hierdoor wordt het reukvermogen beperkt. Goed drinken activeert dit weer! Een drinkfontein voor je hond is ideaal om altijd water aan te bieden. Honden vinden drinkfonteinen (oof ook wel waterfonteinen/waterdispensers) daarnaast erg leuk en interessant. In dit artikel geven we je de top 5 drinkfonteinen voor honden.

Beste drinkfontein hond

Happy Things drinkfontein honden

We beginnen direct met de best beoordeelde drinkfontein voor honden bij bol.com. Deze drinkfontein is er in diverse kleuren en is van het merk Happy Things. Er zitten 4 filters in waardoor er altijd vers drinkwater beschikbaar is. De prijs van deze drinkfontein is erg interessant én de dispenser past goed in ieder interieur. Het heeft namelijk een alledaags en modern design. Bekijk zelf maar eens:

beste drinkfontein hond

Er zijn een aantal voordelen aan deze drinkfontein. Hierdoor staat deze voor ons op nummer 1:

  1. Gefilterd en gezond water voor de hond – de waterfontein bezit over een filter die zorgt dat het water gezuiverd wordt. Hierdoor wordt er zuurstof toegevoegd aan het water en worden ziektekiemen uit het water verwijderd.
  2. 2.5 liter waterreservoir – 2.5 liter waterreservoir bied jouw huisdier 5-10 dagen aan vers drinkwater. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken en kun je het niet vergeten.
  3. De gezondheid van je huisdier wordt bevorderd – wanneer je huisdier niet genoeg drinkt kunnen er door uitdroging nierproblemen ontstaan. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Door het stromende heldere water worden zintuigen geprikkeld en zal je hond meer gezond water drinken.
  4. Niet alle honden drinken graag uit een doorsnee waterbakje – er moet enigszins beweging in zitten, wil het koude water interessant zijn voor een veeleisende hond. De Happy Things drinkfontein is daarmee een perfecte uitkomst.

Meer goede waterfonteinen voor honden

Hieronder hebben we nog een aantal goede waterdispensers voor jouw hond opgesomd. Wat is jouw favoriet? Klik op de afbeelding of buttons om meer informatie over de drinkfontein te vinden.

Cellavi XL drinkfontein

Wil je het jezelf gemakkelijk maken én het beste voor jouw viervoeter? Deze grote 3 liter waterdispenser voor kat en hond biedt je beste vriend het meest gezonde drinkwater en is erg gebruiksvriendelijk. De 3 in 1 filtratie zuivert het water en de 360 graden  waterstromen verrijken het water met zuurstof. Geniet van een stil, energiezuinig en duurzaam design en prikkel je hond met stromend water zodat ze voldoende drinken en lang gezond blijven.

BOME drinkfontein hond

Het laatste wat je wilt is dat je hond ziek wordt, want een goed huisdierbaasje wilt natuurlijk de beste zorg voor zijn of haar viervoeter. Hier kan een goede waterdispenser niet aan ontbreken. Een drinkfontein bevorderd namelijk de gezondheid van je dier. Daarnaast blijft het water schoon/veilig, hoeft het minder vaak bijgevuld te worden én heeft het zijn voordelen voor jou. Zo kun je niet vergeten om het water te verversen. Voordeel van deze BOME drinkfontein? De energiezuinige modus die erop zit!

LifeGoods waterdispenser hond

De drinkfontein van LifeGoods is geschikt voor zowel honden als katten van ieder formaat. De drinkfontein is uitgerust met drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van maar liefst 2 liter. Het koolstoffiltersysteem en de pomp houden het water vers en rijk aan zuurstof. De drinkfontein is erg stil, heeft een laag energieverbruik en is binnen handomdraai geïnstalleerd!

RVS drinkfontein Qumax

Je beste dierenmaatje verdient natuurlijk het beste en daar zorgt de RVS water drinkfontein van Qumax voor. Door de drinkfontein wordt je favoriete viervoeter gestimuleerd om meer te drinken en is het water veel schoner dan in een standaard drinkbak. Door het stromende water, wat gereinigd wordt door de verschillende filters, bevat het water een verhoogd zuurstofpercentage. Dat is goed voor de nieren en door het stromende water wordt drinken een leuke bezigheid voor je hond.

Een waterfontein ter afkoeling in de zomer?

Bekijk dan ook eens dit artikel, dan laten we nog meer verkoelingsproducten voor honden zien.